Fashion Finland – Suomalaisen muodin yhteisö jo vuodesta 1917Fashion Belongs to Everyone

Oletteko kuulleet Fashion Finlandista eli Fafista? Se on Suomen ainoa vain muodille omistettu uutiskanava sekä kohtaamispaikka. Yli 100 vuotta vanha yhdistys ajaa muodin ja muotikaupan asiaa, puhuu muodin puolesta, ja julkaisee uutiskanavassaan päivittäin muotiuutisia.

Relove on jo Fafin:n jäsen, ja yhdistykseen voivat liittyä niin pienet kuin suuret alan yritykset, muodin opiskelijat sekä ihan vain muotia & kulttuuria fiilistelevät kuluttajat! Fafi:n verkkomedia julkaisee herkullisia muotiuutisia maailmalta sekä kotimaasta joka päivä – nämä uutiset ovat jokaisen muodin rakastajan must-know!

Vuonna 2020 Relove oli finalistina Fashion Finlandin historian ensimmäisessä muotigaalassa. Relove sai kunnian kisata Vuoden muotielämys -kategoriassa. Arvovaltainen tuomaristo valitsee gaalassa mm. vuoden merkittävimmän muotivaikuttajan sekä vuoden tärkeimmän ympäristöteon. Muodin kulttuuri Suomessa on aivan ainutlaatuinen, ja me Relovessa olemme erittäin iloisia siitä, että alan uranuurtajat pääsevät nauttimaan ansaitsemaansa tunnustusta. Vuosi myöhemmin Fashion Finlandin hallitus kutsui Reloven perustajan Noora Hautakankaan mukaan hallitukseen, ja tätä pestiä kannamme suurella ylpeydellä. Haluamme toimia suunnannäyttäjinä sekä inspiraationa kotimaiselle muodin kulttuurille kiertotalouden näkökulmasta – koska kierrättäminen on kaunista!

Jäsenyrityksenä olemme saaneet Fafi:lta sekä yhteisön muilta jäsenyrityksiltä loputtomasti inspiraatiota sekä ihanaa vertaistukea. Pandemian aikana Fafi on toiminut korvaamattomana muotikaupan edistäjänä sekä äänitorvena meidän kaikkien alan yrittäjien puolesta. Olemme erityisesti nauttineet yhteisön tarjoamista koulutuksista, jotka ovat auttaneet meitä kasvattamaan liiketoimintaamme niin kivijalassa kuin verkossa.

Fashion Finlandin jäsenenä pääset nauttimaan mm. eksklusiivisestä digilehdestä, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, sparraavasta kummipalvelusta sekä alan koulutuksista, ajankohtaisista tiedotteista, lakineuvonnasta sekä monista muista oman yrityksen kasvua tukevista palveluista.

Kannustamme lämpimästi kaikkia muotialan yrityksiä, tai ketä tahansa muodin rakastajaa liittymään Fashion Finland -median seuraajaksi, tai yhteisön jäseneksi. Pysy ajantasalla Suomen ainoan muodille omistetun median kimaltavista & inspiroivista uutisista! Pyysimme Fafin päätoimittajalta Sami Syköltä kimaltavat kuulumiset koko Fashion Finlandin tiimin puolesta:

Hyvät Reloven ystävät, jouluinen tervehdys Fashion Finlandista!

Relove ja sen perustaja Noora Hautakangas tekevät tärkeää työtä uudistaessaan muotikauppaa ja muodin maailmaa. Samoin tekee Fashion Finland. Me olemme paitsi muotikauppiaiden yhdistys myös Suomen ainoa täysin muotiin keskittynyt uutiskanava. Kirjoitamme laajasti muodista ja paljon myös vastuullisuudesta ja second hand -pukeutumisesta. Relove on jäsenemme ja Noora Hautakangas mukana hallituksessamme – ja molemmista olemme iloisia ja ylpeitä! Tervetuloa teille kaikille mukaan toimintaamme, sillä Fashion Finlandiin voivat liittyä myös henkilöjäsenet!

Ja tervetuloa lukemaan verkkouutiskanavaamme osoitteeseen fafi.fi

Tällä viikolla ilmestyvässä uudessa mahtavassa digilehdessämme on myös Nooran iso haastattelu, jossa hän kertoo, mitä oivalluksia tarvittiin, että Relovesta on kasvanut yli 60 ihmisen työpaikka. Tilaa lehti täältä!

Vielä pari sanaa muodista. Suomessa muoti ja pukeutuminen koetaan usein pinnallisena ja turhana, ja nykyisin myös uhkana ja vaarana. Samaan aikaan suomalaiset ostavat kuitenkin tuloihinsa nähden vaatteita niin vähän, että tilastoissa taaksemme jää Euroopassa vain muutama maa. Kenkäostoksilla olemme toiseksi viimeisiä.

Eli ei huolta: suomalainen ei pukeutumisellaan tuhoa maailmaa. Päinvastoin, pukeutumisesta on valtavan paljon iloa!

Joulun ja tyylin taikaa!

Sami Sykkö & Fashion Finland