Pala Pariisia, Relovemaisen Rönsyilevästi

Relove Stockmann
Relove Stockmann


Blogikirjoitus toteutettu yhteistyössä Lasitehtaan sekä Louhi Stonesin kanssa.

Pala suloisinta Pariisia, Relovemaisen rönsyilevästi. Reloven konseptiliikkeiden sisustus on suunniteltu kaikille aisteille; sisällä voit shoppailla second hand -aarteita urbaanissa viidakossa tai istahtaa All Day brekulle vintage-aarteiden ympäröimänä, ja kesäisin keidasmaiset kesäterassimme houkuttelevat nautiskelijoita. Nooran inspiraatio Reloven perustamiseen on lähtöisin nautinnosta istahtaa kauniiseen kahvilaan, ja seurata kaupungin ihmisvilinää isoista ikkunoista – haaveilua parhaimmillaan! Reloven konseptiliikkeiden tunnusmerkkejä ovatkin aina olleet kulmaliiketilan luoma urbaani tunnelma sekä isot ikkunat joista seurata kaupungin eloa. Nämä kaikki elementit toteutuivat myös Stockmannin liikkeessämme, ja vaikka sijaitsemme katutason sijasta tavaratalon 3. kerroksessa, löydät kulmaliiketilastamme tuttuun tapaan second hand -puolen sekä elämyksellisen ravintola-kahvilan. Vaaleanpunainen kukkataivas, pastellinväriset samettisohvat sekä kultaiset yksityiskohdat ovat Stockmannin liikkeemme rakastetuimpia elementtejä.

Kun suunnittelemme uutta konseptia, oli kyse uudesta liikkeestä tai näyteikkunasta, aloitamme fiilistelyn aina moodboardien kautta – näin saamme vaihdettua inspiraatiota & ideoita tiimin sisällä, ja löydettyä toimivat elementit yhdessä. Stockmannin liikettä kutsuimme inspiraatiovaiheessa “marenkileivokseksi”, sillä sisustukseen valittiin paljon vaaleanpunaista ja kultaa, sekä muita klassisen romanttisia mutta raikkaita elementtejä. Kun luomme jotain uutta, haluamme myös tuoda mukaan jotain täysin uutta! Reloven kaikkien kolmen toimipisteen sisustus on suunniteltu täysin itse, ja remonttipuuhissa on pyörinyt apuna koko Reloven timanttinen tiimi, alan ammattilaisten paimentamana.

Stockmannin liikkeen näyttävimpiä elementtejä ovat ehdottomasti upeat jättipeilit sekä elegantit kivitasot kassoilla sekä kahvilan sisustuksessa. Yhteistyössä kotimaisten Lasitehtaan & Louhi Stonesin kanssa loihdimme laadukkaat sisustusratkaisut liiketilaamme. Lasitehtaan tiimin kanssa suunnittelimme näyttävät kultareunaiset sisustuspeilit shopin puolelle, sekä kauniit reunuksettomat kaaripeilit sovituskoppeihimme. Louhi Stonen ammattilaiset auttoivat meitä valitsemaan täydellisen kivimateriaalin juuri meidän tarpeisiimme. Oli ihana tehdä yhteistyötä alan ketterien toimijoiden kanssa, joilta saimme tilattua mittatilauksena juuri omiin tarpeisiimme sopivat tuotteet, laadusta tinkimättä.

Second hand -shoppailun lomassa on tärkeää, että vaatteita voi nopeasti mallailla liikkeen isoista peileistä, ja näin valikoida ne aarteet jotka pääsevät sovituskoppiin asti. Tämän vuoksi halusimmekin toteuttaa liikkeeseemme melkein koko seinän peittävät peilit, jotka luovat myös illuusion lisätilasta.

Kahvilamme suloiset pyöreät marmoripöydät henkivät Pariisia, ja meille valittu kivimateriaali toimii erinomaisesti niin kahvilan kuin second hand -puolen käytössä. Kvartsitasot ovat ajattomia sekä ikuisia – me arvostamme asioita, jotka kestävät aikaa. Valitsimme sisustusratkaisuihimme Louhi Super Calacatta -materiaalin, joka on klassinen kaunis "vaalea marmori", ja tietysti myös erittäin helppohoitoinen. Valitsemamme materiaali hylkii 100 % kosteutta sekä likaa ja kestää kuumaa, jonka vuoksi pinta on helppo vain pyyhkäistä puhtaaksi – Au revoir kahvitahrat! Kivipinta on myös hygienisyytensä ansiosta täydellinen valinta esimerkiksi keittiö- sekä wc-tiloihin.

Koska hengitämme kierrätyskulttuuria ja haluamme korostaa nollahävikkiä, on osa Reloven liikkeiden sisustuselementeistä hankittu käytettynä. Vuosien varrella olemmekin saaneet jännittää huutokauppojen viimeisiä huutoja, ja metsästäneet astioita, peilejä sekä kalusteita kierrätyskeskuksista ja antiikkiliikkeistä ympäri Suomea – löytämisen ilo on kuitenkin Reloven toiminnan sydän.

Haluamme luoda asiakkaillemme ympäristön joka tuntuu inspiroivalta sekä kotoisalta. Ihaninta meistä on nähdä joku fiilistelemässä jazz-rytmejä kahvilassamme, ulos katsoen, seuraten kaupungin vilinää kahvikupin äärellä...

https://louhistones.fi/

https://www.lasitehdas.com/