Relove x Voglia: Näin selviät yhdellä vaatekaapilla kevääseen asti

Relove x Voglia
Näillä kapselivaatekaapin avaintuotteilla selviät ilman asukriisejä aina kevätsesongin kynnykselle asti!

Erityisesti syys-talvi sesonkina oman vaatekaapin luottotuotteiden tärkeys korostuu, sillä vaihtelevat sääolosuhteet vaativat vaatteelta (ja omalta pukeutumisinspiraatiolta...) enemmän. Ajattele, jos vaatekaapistasi löytyisi helppohoitoisia vaatteita, jotka antavat hyvää oloa, näyttävät laadukkailta ja ovat vaivattomasti yhdisteltävissä – ikuinen “goals”, vai mitä?

Kun vaatekaapin perusta, eli ylä- ja alaosat sekä päällyskerros ovat kunnossa, voit muokata asua omaan mielentilaan tai tilaisuuteen sopivaksi laadukkailla asusteilla, joita voit etsiä huokeammin second handina liikkeidemme valikoimasta. Tutustu Designers-myyntipalvelun merkkiasusteiden aarteisiin Instagramissa, tai varaa oma myyntijakso täältä!

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä kotimainen kestävän muodin edelläkävijä Voglia toi menneiden syys-talvi mallistojensa helmiä lentoaseman ja Helsingin Stockmannin Relove-liikkeiden pop-upiin. Reloven Voglia-vaatteiden valikoimasta löydät yksittäisiä mallikappaleita sekä rakastettuja arkistojen aarteita. Vastuullisuus on niin Voglian kuin Reloven kaiken tekemisen keskiössä, kuten myös unelma toteuttaa kauniita ja pitkäikäisiä hetkiä sekä tuotteita.

Kysyimme Voglialta, millä kapselivaatekaapin avaintuotteilla he selviävät ilman asukriisejä aina kevätsesongin kynnykselle asti?

  1. Voglia Holly farkut

“Vintage-henkiset 5-taskufarkut sopivat niin työ- kuin arkipukeutumiseen. Rento istuvuus takaa täydellisen mukavuuden, ja luonnonmateriaali pitää muotonsa vuodesta toiseen.”

Me asustamme liikkeen second hand -valikoimasta: Sirot mustat kitten heel -avokkaat tai ballerinat, ja arkinen asu ylevöityy heti.

  1. Karolina puuvillakauluspaita

“Tässä klassikossa on sivuhalkiot, joiden ansiosta paita istuu täydellisesti myös housujen sisään. Kun puhutaan kapselivaatekaapin klassikoista, on valkoinen kauluspaita ihan ykkönen.”

Me asustamme liikkeen second hand -valikoimasta: Sido vintage-silkkihuivista ruusuke kaulaan. Kurkkaa opastus täältä!

  1. Estefania alpakkaneule

“Mulesing-vapaa villaneule, jonka halaukseen on ihana pujahtaa. Pehmeä ribbineulos hengittää myös kesällä.”

Me asustamme liikkeen second hand –valikoimasta: Muhkea neulepaita yhdistettynä isoihin mustiin aurinkolaseihin on ikonisen dramaattinen look.

  1. Corinna puvunhousut

“Lahkeista levenevät mustat housut ovat yksi kapselivaatekaapin helpoiten yhdisteltävistä vaatekappaleista. Simppeli t-paita, valkoinen kauluspaita, muhkea neule – monenlaiset yläosat sopivat näiden pariksi.”

Me asustamme liikkeen second hand –valikoimasta: Laadukas vyö on täysin aliarvostettu asuste! Pidäthän silmällä vitriinien aarteita liikkeissämme, joista voi bongata esimerkiksi Hermes ja Mulberry muotitalojen haluttuja vöitä!

  1. Maribel neulemekko

“Laadukas neulemekko pelastaa niinä päivinä, kun sekä yläosan että alaosan valitseminen vaatekaapista tuntuu mahdottomalta. Valitse laadukas materiaali, joka joustaa ja hengittää, ja tämä avaintuote säilyy lempivaatteena pitkään.”

Me asustamme liikkeen second hand –valikoimasta: Korosta asun klassisuutta hienostuneella rintaneulalla – me uskomme, että rintaneulat tekevät vielä paluun!”

  1. Charlotte vettähylkivä takki

“Vettähylkivä, lämmittävä ja tyylikäs takki on meidän ehkä tärkein kapselivaatekaapin avaintuote täällä Suomessa. Muhkea kaulus suojaa tuulelta, ja musta sävy taipuu kaikkiin tyyleihin.”

x Relove & Voglia