Relove x Riviera Vintage

Relove x Riviera Vintage
Riviera Vintagen pop-up Töölön kahvilapuolen vitriinissä.

The beauty is in the details. Löydät nyt Töölön kahvilapuolen vitriinistä, ja 2.10. alkaen myös Tampereen Relovesta, kotimaisen Riviera Vintagen vintage- ja antiikkiaarteita, jotka ovat rakkaudella käsin poimittu linnojen ja kartanoiden huutokaupioista, antiikkimarkkinoilta sekä käytettyjen tavaroiden liikkeistä ympäri Ranskaa. Puolet vuodesta Cannesissa asuva yrittäjäpariskunta Heini ja Timo haalivat aarteita valikoimaansa pääosin Pariisista, Provencesta sekä tietenkin Ranskan Rivieralta. Relovea ja Riviera Vintagea yhdistää rakkaus tarinoihin löytöjen takana, sekä intohimo tunnelman luomiseen ja kiertotalouden kasvattamiseen.

Relove x Riviera Vintage -valikoimasta löydät piensisustus- ja kattaustuotteita, peilejä sekä kirjoja. Riviera Vintagen omasta valikoimasta löydät lisäksi myös suurempia sisustuselementtejä, kuten huonekaluja, asusteita, taidetta ja lattiapeilejä 1800–1900 luvun taitteesta.

Jos vintage- ja antiikkiaarteet kiinnostavat, otathan seurantaan Riviera Vintagen Instagram ja Facebook-tilit, joissa Heini kertoo mielenkiintoisia tarinoita ja tietoa ranskalaiseen kulttuuriin, taiteeseen ja historiaan liittyen.

Riviera Vintagen pop-up Töölössä ja Tampereen Relove-liikkeessä Stockmann tavaratalon 3. kerroksessa marraskuun loppuun asti.


Tutustu Riviera Vintagen vastuulliseen toimintaketjuun ja verkkokaupan helmiin.

Rivera Vintage Instagramissa

Riviera Vintage Facebookissa