Myy vaatteesi ja asusteesi Relovessa

Myy Relovessa: Mitä ja miten?
Relove Second hand Töölö

Reloven second hand –myyntipalvelut: Markkinoiden helpoin tapa tienata myymällä vaatekaapin käyttämättömäksi jääneet aarteet!

Oman vaatekaapin säännöllinen kierrättäminen on loistava tapa vähentää tekstiilijätettä ja edistää kestävää kehitystä. Relovessa kysytyt ja laadukkaat naisten sekä miesten vaatteet ja asusteet löytävät nopeasti uuden omistajan! Täyden palvelun myyntijaksoihin kuuluvat: All Inclusive, All Inclusive Plus (sisältää tuotteiden kotinoutopalvelun) sekä verkkokaupan Online-myyntipalvelu. 

TUTUSTU MYYNTIPALVELUIHIN

UUTTA! Nyt voit tuoda myyntituotteet suoraan siihen liikkeeseen, jossa myyntijaksosi on alkamassa, tai varaa myyntituotteille vaivaton kotinoutopalvelu – noudamme tuotteet kotioveltasi ilmastoystävällisesti!

Näin varaat myyntijakson & valmistaudut onnistuneisiin myynteihin:

  • Tutustu myyntipalveluihin ja varaa online-varauskalenterista sinulle sopivin myyntipalvelu sekä ajankohta myyntijaksollesi. Tutustu ja varaa täältä!
  • Valikoi vaatekaapistasi hyväkuntoiset, sesonginmukaiset ja trendikkäät naisten/miesten vaatteet sekä asusteet.
  • Muistathan huoltaa myyntituotteet ennen pakkaamista kestokasseihin: pese, tuuleta, korjaa & poista nukka sekä eläimenkarvat – näin lisäät kymppejä tuotteen myyntihintaan!
  • Kierrätä tekstiilijäte oikein: Jos vaatteet tai asusteet ovat kuluneita tai rikkinäisiä, ei niillä ole enää jälleenmyyntiarvoa, on kuitenkin tärkeää kierrättää ne oikein. Voit viedä tekstiilijätteet niille tarkoitettuihin keräyspisteisiin. Katso lähin keräyspisteesi!
  • Vie tuotteet siihen liikkeeseen jossa myyntijaksosi on alkamassa 3–7 päivää ennen myyntijakson alkua.
  • Jos haluat päästä mahdollisimman helpolla, varaa All Inclusive Plus –myyntipalvelu, joka sisältää myös ilmastoystävällinen kotinoudon!
  • Voit varata kotinoutopalvelun myös verkkokaupan Online-myyntijaksolle, sekä yksittäisten asusteiden myyntiin tarkoitetulle Designers-myyntijaksolle.