Friidu jäätelöt nyt Relovessa!

Kuvat: Friidu Ice Cream


“Jäätelö heille, jotka ansaitsevat kaiken”

- Friidu Ice Cream

Kilpailuissa kermajäätelöt peitonneet, täysin vegaaniset sekä gluteenittomat Friidu-jäätelöpuikot ovat saapuneet Reloveen! Tule jäde-aftereille Reloven kesäterasseille Fredalla & Töölössä, ja puraise pala suloisinta kesää. Täyteläistä suklaajäätelöä, samettista kinuskia, rouskuvaa mantelia – tämän kasvipohjaisen jäden kanssa ei olla tehty kompromisseja maun tai eettisyyden kanssa.

Löydät vastustamattomat salted caramel ja chocolate caramel with almonds Friidu-jäätelöpuikot Helsingin ja Tampereen Stockmannilta & Töölön Relove-liikkeestä.

    Maista ja ihastu ilmaiseksi!

    Tarjoamme Töölön Relove-liikkeessä lounaan ostajalle Friidu-jäätelöpuikon veloituksetta. Tarjous voimassa 1.6. alkaen niin kauan kuin tuotteita riittää.

    Friidu tutuksi

    Friidun tarina sai alkunsa pari vuotta sitten, kun parikymppiset ystävykset Annika ja Francesca turhautuivat kasvipohjaisten jäätelöiden valikoimaan. "Me pystytään parempaan", naiset päättivät, ja maaliskuussa 2023 kaksi ensimmäistä jäätelöpuikkoa näki päivänvalon. Jo heti alussa tavoite oli selvä: kehitetään kasvipohjainen jäätelö, joka vetää vertoja kermajäätelölle. Maailma muuttuu vain, jos paremmista valinnoista tehdään myös kaikista herkullisimpia valintoja.

     https://www.friidu.com/