Vaatekaapin kevätsiivouksella kesälomarahat kasaan!Kevät tuo mukanaan vaatekaapin suursiivouksen; löytyykö kaapistasi aktiivisessa käytössä olevia helmiä, vai odottaako henkareissa vaatteita, joiden on aika päästä uusiin seikkailuihin? Näin voit muuttaa käyttämättömiksi jääneet vaatteet myyntivoitoiksi!

Miten kevätsiivouksella voi tienata?

Usein vaatekaappiin varastoituu omien suosikkien lisäksi myös vaatteita ja asusteita, jotka harvemmin tai ei koskaan päädy päälle. Nämä saattavat jäädä kaappiin koska ovat hyväkuntoisia ja “eihän sitä koskaan tiedä, jos joskus vielä tulee käyttöä”. Vaate kannattaa kuitenkin kierrättää vielä siinä vaiheessa kun se on hyväkuntoinen ja trendikäs, jotta tuotteen jälleenmyyntiarvo säilyy.

Trendikkäät, hyväkuntoiset ja laadukkaista materiaaleista valmistetut vaatteet ja asusteet löytävät nopeasti uuden omistajan Relovella – pakkaa siis vaatekaappisi vähemmälle käytölle jääneet aarteet kestokasseihin, varaa myyntijakso Relovelta ja tienaa!

Varaa oma myyntijaksosi nyt

Täyden palvelun myyntijaksomme ovat markkinoiden helpoin tapa kierrättää. Sinun tarvitsee vain varata myyntijakso ja pakata kestokasseihin hyväkuntoiset ja puhtaat vaatteet sekä asusteet – me hoidamme kaiken muun puolestasi! Voit tuoda Reloveen myyntiin niin naisten kuin miesten vaatteita sekä asusteita.

Hinnoittelutiimimme hinnoittelee tuotteesi vuosien ammattitaidolla. Hinnoittelussa on tärkeää löytää tuotteelle juuri oikea second hand –hinta, joka miellyttää sekä myyjää että ostajaa. Täyden palvelun myyntijaksomme sisältävät tuotteiden hinnoittelun ja höyryttämisen, sekä esillepanon niille mahdollisimman potentiaaliseen myyntipaikkaan liikkeissämme. Korota täyden palvelun All Inclusive -myyntijakso All Inclusive Plus -palveluun, joka sisältää kaiken mainitun lisäksi myös ilmastoystävällisen kotinoudon pk-seudulla & Tampereella!

KIERRÄTÄ RELOVESSA