Relove saapuu Helsinki-Vantaalle!

Relove saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Maailman ensimmäinen second hand -lentoasemakonsepti aukeaa vuoden 2023 aikana.


Teemme historiaa: maailman ensimmäinen second hand –lentoasemakonsepti saapuu Helsinki-Vantaalle!

Edelläkävijyys ei ole meille pelkästään yksi sana arvojemme joukossa, vaan arvo, joka ohjaa toimintaamme rohkeasti haluamaamme suuntaan. Tänä vuonna teemme historiaa, kun avaamme ensimmäisen second hand -lentoasemakonseptin Helsinki-Vantaan lentokentälle kesällä 2023! Reloven viidennen konseptiliikkeen keskiössä ovat tuttuun tapaan korkealaatuiset second hand – ja kahvilatuotteet sekä unohtumattomat asiakaskohtaamiset.

Finavia on tehnyt kattavan uudistuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja syksyllä 2023 avautuva alue saa täysin uuden ilmeen. Alueella tullaan näkemään kotimaista arkkitehtuuria, puista muotoilua, uniikkeja brändejä sekä ennen kaikkea uusia elämyksiä. Relove sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta.

Finavia on tehnyt uraauurtavaa työtä sen eteen, että lentoasema palvelisi monipuolisesti ja kestävästi matkustajien erilaisia tarpeita. Helsinki-Vantaan lentoasema on tänä vuonna palkittu Euroopan parhaaksi lentoasemaksi kokoluokassaan!

Tuomme matkustajille monipuolisen valikoiman raikkaita vegaanisia ja gluteenittomia kahvilatuotteitamme. Matkailijat voivat nauttia Reloven kiireettömästä tunnelmasta keidasmaisessa kahvilassa, nauttien rakastettua aamiaista, lounasta ja käsintehtyjä leipomuksia. Liikkeen second hand –valikoima tulee keskittymään laadukkaisiin premium- ja designer-vaatteisiin sekä asusteisiin. Haluamme antaa matkailijoille uuden syyn saapua lentokentälle hyvissä ajoin!

Olemme hyvin iloisia tästä ainutlaatuisesta ja historiallisesta yhteistyöstä Finavian kanssa, joka mahdollistaa meille kiertotalouden ilosanoman jakamista yhä laajemmalle kohderyhmälle. Uudenlaisessa ympäristössä tavoitamme monipuolisemmin myös kansainvälisen kohderyhmän. Tuomme Helsinki-Vantaan lentoasemalle elämyksellisen keitaan, jossa second hand- ja kahvilapalvelut nivoutuvat yhteen tavalla, jollaista ei ole ennen lentokenttäympäristössä koettu”. / Yrittäjäpariskunta Noora Hautakangas ja Eero Ukkonen. 

Lue Finavian ja Reloven yhteinen lehdistötiedote.

Lisätiedot:

Noora Hautakangas / noora.hautakangas@relove.fi / +358 44 300 4322

Eero Ukkonen / eero.ukkonen@relove.fi / +358 40 747 4712

Finavia Media Desk / comms@finavia.fi / 020 7008 2002