Reloven hyvinvointi-ilta: Vinkit kevätihon hoitoon yhdessä Essen, Marielan & Jolien kanssa!

Relove Töölö x Esse Skincare
Reloven hyvinvointi-ilta Töölössä yhdessä Essen ja Jolien kanssa.


Kehon ja mielen keväistä hemmottelua

Järjestimme vuoden ensimmäisen hyvinvointi-illan yhdessä Töölön naapurimme Jolien, probioottisen ihonhoidon edelläkävijän Esse Skincare -tuotesarjan sekä upean kaunausasianaisen Mariela Sarkiman kanssa tunnelmallisessa Töölön liikkeessämme. Vietämme Reloven 7 v. syntymäpäiviä 12.4., jolloin ohjelmassa on lisää maksuttomia hyvinvointihetkiä liikkeissämme yhdessä Marielan kanssa – pysythän siis kuulolla!

Jolie Shop & Spa sijaitsee Töölön liikkeemme naapurissa, ja päätimme järjestää asiakkaillemme kauneusillan, jonka aikana pureuduttiin kevätihon haasteiden selättämiseen Esse-tuotteilla, sekä mielen ja kehon maadoittamiseen Marielan johdolla. Ihon hoitaminen on myös mielen hoitamista, ja ihonhoitorutiineilla voi tuoda kaivattua läsnäoloa omaan arkeen. 

Lue alta Jolien Esse-ammattilaisten vinkit ja ota Marielan inspiroiva IG-tili seurantaan!

Miksi Esse Skincare?

Esse on vahva hoitolabrändi, joka on kehitetty erityisesti ihon erilaisten ongelmatilojen hoitoon. Etelä-Afrikassa kemistin johdolla kehitetty sertifioitu tuotesarja on probioottisen ihonhoidon edelläkävijä, jolla on hoidettu erittäin tuloksellisesti ihon erilaisia epätasapainotiloja. Jolien Esse-kosmetologit kertoivat Esse-tuotteiden kanssa työskentelyn olevan hyvin palkitsevaa, sillä tulokset ovat usein huikaisevia lyhyessäkin ajassa. Tuotteiden takana on korkeatasoista tieteellistä tutkimusta, jonka vuoksi ihonhoito Esse-tuotteilla on niin tuloksellista.

Kevätihon haasteet

Kasvojen ihonhoidossa vähemmän on aina enemmän, varsinkin mitä akuutimmassa tilassa iho on. Sesonkien muutos, haastava ilmasto, stressi sekä jatkuva uusien kosmetiikkatuotteiden testailu rasittaa ihomme luonnollista tilaa, ja aina olisikin hyvä konsultoida omaa kosmetologia tai ihonhoidon ammattilaista ennen uuden tuotteen tai uusien aktiiviainesosien käyttöönottoa.

Sesongin muutos neljä kertaa vuodessa on ihollemme aina pieni shokki, jota voi pehmentää varaamalla ajan kasvohoitoon aina sesongin muutoksen kynnyksellä. Jolie Spassa jokainen Esse-hoitokokonaisuus räätälöidään ihon sen hetkisen tilan mukaan, joten voit olla varma, että ihosi saa juuri sen tarvitsemaa hoitoa & hemmottelua! Mikäli kasvohoidossa käyminen tuntuu itselle vieraalta, tulevat laadukkaat kotihoitotuotteet entistä tärkeämpään rooliin.

Mariela vinkkasi tarkistamaan myös muut ulkoiset tekijät, kuten esimerkiksi tyynyliinan laadun ja sen vaihtovälin, sekä huolehtimaan myös mielen hyvinvoinnista – olemmehan me kaikki kokonaisuuksia. Myös suoliston hyvinvoinnilla on vaikutus ihomme mikrobitasapainoon, jonka vuoksi on hyvä nauttia probiootteja niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Korostunut liikahygienisyys sekä monien tuotteiden kovat pesevät ainesosat ovat usein liikaa herkälle ihollemme, jolloin ihon luontainen tila häiriintyy ja iho menettää kallisarvoisen suojabarriäärinsä. Esse Sensitive-linjan tuotteet ovat täynnä tiiviitä sankariainesosia, jotka auttavan ihoa palauttamaan luonnollisen suojansa.

Helli ihoa Esse-tuotteilla

Oikuttelevan ihon uusi Esse-rutiini suositellaan aina aloittamaan Sensitive-linjan tuotteilla, joka usein aloitetaan linjan kolmella ihoa rauhoittavalla sekä palauttavalla tuotteella: puhdistusvoide, kasvovesi ja kasvoöljy. Tällä timanttisella triolla on saatu haastavinkin iho rauhoittumaan jo muutamassa viikossa. Essen Sensitive-linja auttaa korjaamaan ja palauttamaan ihon luonnollisen tilan.

Essen valikoimasta löytyy 4 erilaista tuotelinjaa, ja voit piipahtaa Töölön Jolie Shopissa valitsemassa omiin tarpeisiin sopivat tuotteet Esse-ammattilaisten avulla.

Reloven perustajan ja yrittäjän & Esse-lähettilään Nooran tuotesuosikit:

Esse cream mask:

"Todellinen superkosteuttaja! Sisältää runsaasti A, B, C ja E-vitamiineja sekä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja tuo kuulautta – tuoksuu ihan spalta!"

Essen microderm exfoliator:

"Pehmentää, kirkastaa ja silottaa ihoa ihanasti! Rakeeton kuorinta sopii erinomaisesti herkälle couperosa-iholle talven jälkeen."

Esse protect oil:

"Tämän kulttituotteen avulla oma iho on todellakin saanut "uuden alun" ja on kaiken ylistyksen arvoinen!"

Kauneusterveisin,

Relove, Mariela, Jolie Shop & Spa & Esse SkincareTutustu Essen tuotteisiin Jolien nettikaupassa.

Tutustu Marielan workshoppehin, retriitteihin & rentoutuksiin täältä.

Varaa hemmotteluhetki Jolie Span Esse-hoitoon täältä.