Free of gluten, full of flavor!

Relove kahvila Helsinki ja Tampere
Reloven gluteeniton leivonta


“Onko Relovessa jotain gluteenitonta?”

Tämä on kysymys, jota kuulemme kahviloissamme lähes päivittäin. Yksi tärkeimpiä asioita tuotekehityksessämme on asiakkaidemme kuunteleminen, jonka inspiroimana aloimme kehittämään omia gluteenittomia vaihtoehtoja. Halusimme rikkoa olettamukset siitä, että gluteeniton tuote on jotenkin vaatimattomampi kuin gluteenia sisältävä tuote. Jokaisen kahvilatuotteemme on noudatettava kahvilamme laatustandardeja, ja makuelämyksen on tietenkin oltava priimaa! Tämän lisäksi tuotteen on myös oltava kaunis – onhan visuaalisuus puolet nautinnosta!

Tämän takia päätimme alkaa valmistamaan kaikki omaleipomat tuotteemme suoraan gluteenittomina. Leivomme omat tuotteemme Helsingissä ja Tampereella, suurella rakkaudella! Kondiittorimme ovat erikoistuneet gluteenittomaan leivontaan, jonka vuoksi niin makeat kuin suolaiset leipomuksemme ovat kuin pala taivasta, ja reseptit täydellisyyteen asti hiottuja.

Voiko keliaakikko siis syödä kaikkea Reloven kahviloissa?

Vaikka leivommekin kaikki omat tuotteemme gluteenittomina, käsittelemme kuitenkin keittiössämme myös gluteenia sisältäviä tuotteita. Keittiöhenkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, ja meillä on tarkat ohjeet tuotteiden käsittelyyn; samalla veitsellä ei leikata gluteenia sisältävää leipää ja gluteenitonta leipää, eikä niitä lasketa samoille leikkuulaudoille tai leivinpapereille. Koska keittiössämme kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä tuotteita, emme voi taata, että tuotteemme ovat 100 % gluteenittomia.

Omaleipomien gluteenittomien tuotteiden lisäksi huomioimm gluteenittomuuden myös aamias- sekä lounasannoksissamme. Tampereella lanseerattu, ja Töölöön juuri avattu Reloven Salaattikeidas hurmaa gluteenittomilla, vegaanisilla sekä proteiinirikkailla vaihtoehdoillaan – kokoa itse unelmiesi lounassalaatti arkisin klo 11–15!

Psst! Valmistelemme teille parhaillaan gluteenittomien tilauskakkujemme verkkokauppaa, ja sitä ennen voit tiedustella tilauskakuista & catering-palveluistamme sähköpostitse info@relove.fi.

Rakkaudella, Relove